Selecteer een pagina

Ben jij of ken jij iemand die zich op het werk inzet voor een duurzame toekomst? Meld je dan nu aan voor de nieuwe interviewserie van KlimaatPositief!

 

Met deze interviewserie zetten we personen in de schijnwerpers die op hun werk een positieve impact hebben. We nodigen jou uit om deel te nemen en je eigen unieke verhaal te delen. Je kunt ook iemand anders opgeven die jou inspireert.

Meld je nu aan!

De wereld snakt naar positieve verandering. De meeste Nederlanders maken zich zorgen over het klimaat en steeds meer mensen komen zelf in actie. Daarvoor is het cruciaal om de stemmen te horen van degenen die het voortouw nemen. Of je nu werkt als zelfstandige, bij een bedrijf, bij de (semi)overheid of voor een maatschappelijke organisatie: laat horen hoe jij bijdraagt aan de duurzame transitie!

Voor deze serie zijn we op zoek naar mensen die meer doen dan wat in hun werk van ze gevraagd wordt. Dus niet alleen mensen die duurzaamheid in hun functieprofiel hebben, maar juist ook mensen met een hele andere rol. Bijvoorbeeld een HR-medewerker die het reisbeleid verduurzaamt, een winkelier die overstapt op duurzamere producten of een architect die zich inzet voor duurzame bouw.

In deze interviewserie kun je delen wat jij doet om de wereld om ons heen te veranderen. We willen weten welke uitdagingen je bent tegengekomen, welke successen je hebt behaald en welke lessen je hebt geleerd. Jouw ervaringen en inzichten zijn waardevol en kunnen anderen inspireren om ook hun steentje bij te dragen.

Binnenkort komen de eerste interviews online. Wil jij ook bij de eerste lichting pioniers horen? Meld je hier aan!

Door deel te nemen aan deze interviewserie, krijg je de kans om je verhaal te delen met een breder publiek en anderen te inspireren om actie te ondernemen. Samen kunnen we een verschil maken en een betere wereld creëren voor toekomstige generaties.

Klik hier om jezelf of een ander aan te melden: Meld je hier aan!

 

 

 

 

 

p.s. KlimaatPositief is een onafhankelijk platform voor een toekomst die KlimaatPositief is. De keuze om mensen al dan niet te interviewen ligt bij de redactie. Aanmelding leidt dus niet automatisch tot plaatsing van een interview.