Selecteer een pagina

Gespreksleiding Klimaatverandering

 

Ben je op zoek naar een gespreksleider klimaatverandering? Die vind je hier. KlimaatPositief biedt gespreksleiding voor diverse soorten bijeenkomsten over klimaatverandering, met een unieke combinatie van ervaring als gespreksleider en inhoudelijke expertise.  

Een bijeenkomst over klimaatverandering vraagt om goede gespreksleiding. Met KlimaatPositief ben je verzekerd van een bijeenkomst die vorm en inhoud aan elkaar verbindt. Hieronder vind je enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

Paneldiscussie

Tijdens een paneldiscussie komen diverse experts aan het woord. Omdat KlimaatPositief over de nodige inhoudelijke expertise beschikt, komen alle sprekers tot hun recht en stellen we waar nodig de juiste vervolgvragen. Natuurlijk is er ook ruimte voor interactie met het publiek.

 

Interactieve bijeenkomst

Organiseer je een interactieve sessie zoals een bewonersbijeenkomst, een dialoog of een strategiedag? Dan zijn de juiste werkvormen en gespreksleiding van groot belang om de bijeenkomst te laten slagen. KlimaatPositief denkt met je mee over de beste werkvormen en de uitwerking daarvan voor een geslaagd evenement, en biedt gespreksleiding op de dag zelf. 

Lagerhuisdebat

KlimaatPositief werkt samen met Het Debatbureau, dé specialist op het gebied van het Lagerhuisdebat. Met deze debatvorm gaan deelnemers met elkaar in debat over relevante thema’s: Een werkvorm die garant staat voor interactie en dynamiek. Het Lagerhuisdebat is een uitstekende manier om ingewikkelde thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek. 

 

Interesse in gespreksleiding? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Gespreksleiding klimaatverandering KlimaatPositief

Over KlimaatPositief

 

KlimaatPositief is opgericht door Paulien Boone. Ze studeerde Internationale Organisatie en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen en startte haar loopbaan bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sindsdien werkte ze voor verschillende maatschappelijke organisaties, denktank The Hague Institute for Global Justice, en voor UNHCR, de VN-Vluchtelingenorganisatie. Sinds 2019 werkt ze als zelfstandig adviseur, met klanten zoals internationale ontwikkelingsorganisatie CARE. Bij Het Debatbureau deed ze ervaring op als gespreksleider met een diverse groep opdrachtgevers, waaronder overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen. 

Voor de oprichting van KlimaatPositief volgde ze de opleiding tot Climate Reality Leader bij Al Gore’s Climate Reality Project. Paulien woont en werkt in Den Haag, de internationale stad van vrede en recht. Ze werkt zowel in het Nederlands als Engels.