Selecteer een pagina

Samenwerken 

 Met jarenlange ervaring in de ontwikkeling van partnerschappen, fondsenwerving, evenementen en gespreksleiding ben ik een breed inzetbare partner voor je plannen. Ik denk met je mee in zowel de strategie als de uitvoering.

Gezien mijn jarenlange ervaring in internationale samenwerking is het zeker mogelijk om Engelstalig en/of met internationale partners te werken. 

Ontwikkeling partnerschappen 

Een duurzame toekomst creëren we samen. Daarom help ik je om partnerschappen te ontwikkelen om samen tot een beter resultaat te komen. Onlangs verzorgde ik in opdracht van de gemeente Den Haag de internationale component van het Haags Klimaatakkoord. Daarvoor verzorgde ik een stakeholder mapping, benaderde ik internationale organisaties, organiseerde ik in korte tijd de internationale klimaattafel, faciliteerde ik deze als gespreksleider en zorgde ik voor deelname van internationale partijen aan het Haags Klimaatakkoord. In april 2024 is het Haags Klimaatakkoord succesvol gelanceerd

 

Fondsenwerving

 Als fondsenwerver ben ik in staat om succesvolle aanvragen te schrijven voor financiering door met name fondsen en overheden. Ik zorg ervoor dat je plannen goed op papier komen te staan en zo nauw mogelijk aansluiten bij de richtlijnen van specifieke fondsen. Daarbij denk ik met je mee bij onderdelen zoals monitoring en evaluatie, en verzorg ik vaak de rapportages. 

Evenementen en communicatie

 Wil je je doelgroep bereiken met een aansprekend evenement? Dan ben je aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in de organisatie van (high-level) evenementen zorg ik voor de juiste setting. Ik denk met je mee over de doelgroep, het programma, de locatie en de externe communicatie om een succes te maken van je evenement.  

Gespreksleiding

Als gespreksleider faciliteer ik gesprekken over uiteenlopende onderwerpen, deels in samenwerking met Het Debatbureau. Het afgelopen jaar verzorgde ik bijvoorbeeld gespreksleiding en leidde ik debatten voor het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren, NWO, Defensie en de Nationale Politie. Ook presenteerde ik een internationale klimaattafel met ambassades en internationale organisaties voor de gemeente Den Haag. 

 

Interesse in samenwerking? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 Foto: In gesprek met wethouder Arjen Kapteijns als gespreksleider en organisator van de internationale klimaattafel, in opdracht van de gemeente Den Haag.

Foto credits: Sander Foederer

 

 Foto’s: In actie als dagvoorzitter bij het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH) in de marmeren hal van KIT Amsterdam.

Foto credits: Melanie Lemahieu

 

Over KlimaatPositief

 

KlimaatPositief is opgericht door Paulien Boone. Ze studeerde Internationale Organisatie en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen en startte haar loopbaan bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sindsdien werkte ze voor verschillende maatschappelijke organisaties, denktank The Hague Institute for Global Justice, en voor UNHCR, de VN-Vluchtelingenorganisatie. Sinds 2019 werkt ze als zelfstandig adviseur, met klanten zoals internationale ontwikkelingsorganisatie CARE.

Voor de oprichting van KlimaatPositief volgde ze de opleiding tot Climate Reality Leader bij Al Gore’s Climate Reality Project. Paulien woont en werkt in Den Haag, de internationale stad van vrede en recht. Ze werkt zowel in het Nederlands als Engels.