Selecteer een pagina

Aanbod

 

Met jarenlange ervaring in de ontwikkeling van partnerschappen, fondsenwerving, evenementen en communicatie is KlimaatPositief een breed inzetbare partner voor je plannen. Ik denk met je mee in zowel de strategie als de uitvoering.

Gezien mijn jarenlange ervaring in internationale samenwerking is het zeker mogelijk om Engelstalig en/of met internationale partners te werken. 

Partnerschappen en fondsenwerving

Een duurzame toekomst creëren we samen. Daarom helpt KlimaatPositief je om partnerschappen te ontwikkelen om samen tot een beter resultaat te komen. Dat kan ook door middel van fondsenwerving, zeker wanneer je op zoek bent naar iemand die je plannen voor je op papier kan zetten om in te dienen bij fondsen of overheidsorganisaties. 

Evenementen en communicatie

 Wil je je doelgroep bereiken met een aansprekend evenement? Dan ben je aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in de organisatie van (high-level) evenementen zorgt KlimaatPositief voor de juiste setting. Ik denk met je mee over de doelgroep, het programma, de locatie en de externe communicatie om een succes te maken van je evenement.  

Workshops en gespreksleiding

KlimaatPositief versterkt het leiderschap voor een duurzaam Nederland. Dat leiderschap zit in ons allemaal. Daarom biedt KlimaatPositief workshops over uiteenlopende onderwerpen rondom klimaatverandering en leiderschap. Ook is het mogelijk om KlimaatPositief uit te nodigen als gespreksleider of facilitator voor bijeenkomsten over bijvoorbeeld het klimaat of de energietransitie. 

Interesse in samenwerking? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Over KlimaatPositief

 

KlimaatPositief is opgericht door Paulien Boone. Ze studeerde Internationale Organisatie en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen en startte haar loopbaan bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sindsdien werkte ze voor verschillende maatschappelijke organisaties, denktank The Hague Institute for Global Justice, en voor UNHCR, de VN-Vluchtelingenorganisatie. Sinds 2019 werkt ze als zelfstandig adviseur, met klanten zoals internationale ontwikkelingsorganisatie CARE.

Voor de oprichting van KlimaatPositief volgde ze de opleiding tot Climate Reality Leader bij Al Gore’s Climate Reality Project. Paulien woont en werkt in Den Haag, de internationale stad van vrede en recht. Ze werkt zowel in het Nederlands als Engels.